Hoppa till sidans innehåll

Halvdagskurs i personligt skydd


· Vill du öka tryggheten for dina anställda?
· Arbetar du inom vård, omsorg, restaurang, taxi eller något annat utsatt yrke?
· Letar du efter en annorlunda kick-off aktivitet som bygger lagkänsla?
· Är ni ett gäng kompisar som vill hitta på något roligt som ni också kan ha nytta av?

 

Att passera genom dåligt upplysta områden, arbeta ensam i en lokal eller möta aggressiva människor är exempel på situationer när du kan känna dig otrygg, rädd eller rentav hotad.

De situationerna är lättare att hantera eller förebygga om du är väl förberedd. Förberedelsen kan vara mental, att du tänkt igenom hur du kan agera, eller praktisk. Kursen som vi erbjuder innehåller båda dessa moment, och även en genomgång av lagen om nödvärn, självförsvar.

Under den halvdag som kursen tar får deltagarna grundläggande kunskaper i säkerhetstänkande, självskydd och självförsvar. Även enklare självförsvarstekniker lärs ut. Varje deltagare erhåller kursmaterialet "Personligt skydd" samt ett diplom efter fullgjord kurs.

Ledare för kursen är en eller flera välutbildade instruktörer från Svenska Ju-jutsuförbundet. Kursen är framtagen i samarbete med Hans Greger, en av Sveriges främsta specialister på självskydd, självförsvar och ingripandetekniker. Den som är intresserad av psykologin bakom våldet kan läsa vidare om det i häftet "Våldets psykologi" av Svenska Ju-jutsuförbundet.

Hör av er till Lunds Ju-jutsuförening för prisinformation eller intresseanmälan.

Man kan naturligtvis även lära sig mer om självförsvar genom att träna i vår förening som har nybörjarintag varje termin.

 

Uppdaterad: 11 MAR 2018 10:55
 
Du hittar oss även på Facebook.
 
Stöd gärna föreningen via SVEA 
på Svenska Spel, tack!
 
LJJF Logo

Postadress:
Lunds Ju-jutsuförening - Budo & Kampsport
Caroline Drabe, Sofiaparken 2D
22241 Lund

Besöksadress:
Budokan, Klosterängsvägen 15
22647 Lund

Kontakt:
Tel: 0737837131
E-post: This is a mailto link

Se all info